Lucas Hedges (Manchester By the Sea) Nicole Kidman (The Hours) en Russell Crowe (Gladiator, A Beautiful Mind) zijn samen te zien in BOY ERASED. Joel Edgerton (The Gift, Loving) heeft niet alleen een rol in dit emotionele coming-of-age en coming out-drama over de weg die een jongen af moet leggen om zichzelf te accepteren, maar hij is ook de regisseur, scenarioschrijver en co-producent.

BOY ERASED vertelt het verhaal van Jared (Lucas Hedges), de zoon van een predikant in een klein Amerikaans dorp. Op zijn negentiende komen zijn ouders er achter dat hij homoseksueel is. Vervolgens moet Jared kiezen: of hij gaat naar een conversietherapie-programma, of hij wordt voorgoed buitengesloten door zijn familie, zijn vrienden en zijn geloof. Boy Erased is het waargebeurde verhaal van een jongen die worstelt met zichzelf.

Verder met o.a. Troye Sivan, Xavier Dolan, Cherry Jones, Michael "Flea" Balzary, Joe Alwyn, Emily Hinkler, Jesse LaTourette, David Joseph Craig, Théodore Pellerin, Madelyn Cline en Britton Sear.

Geproduceerd door Joel Edgerton samen met Kerry Kohansky-Roberts van Anonymous Content en Oscarwinnend producent Steve Golin (Spotlight).